• 990 руб
 • 2590 руб
Učinek je zajamčen!
Naravne sestavine!
Edinstvena tehnologija!
Formula!
Za zdravje in lepoto
vašihnog BREZ KRČNIH
ŽIL!

Ime:

Telefon:

Varicobooster!
Skrivnost učinka kreme "Variсobooster" je v njeni edinstveni sestavi,
ki pozitivno vpliva na zdravljenje krčnih žil, hkrati pa neguje kožo nog,
ki postanejo lepe in zdrave!
Kofein, MED
in Ginkgo Biloba
Divji kostanj
in listi breze
Eterično olje
limone, soja
in kokosova olja
Pelin, mentol,
kamilice in koprive
Trokserutin
 • Marlene, 55 let
  Krema uspešno odstranjuje popokane kapilare na nogah. Po uporabi kreme bodo vaše noge bistveno lažje, izginil bo občutek trganja in napetosti kože.
 • Paul, 35 let
  Po delu ves čas uporabljam kremo "Variсobooster". Oteklina in utrujenost nog hitro izgineta, potenje podplatov se je bistveno zmanjšalo. Zjutraj imam občutek popolnoma spočitih nog. Priporočam jo vsem!
 • Sarah, 29 let
  Krema "Variсobooster" - moja rešitev. Uporabljam jo ves čas. Že po nekaj tednih uporabe sem opazil, da so popokane kapilare bistveno manjše, noge si prej opomorejo, so lažje in polne energije.
Mnenje strokovnjaka

Z občutkom težkih in bolečih nog se pogosto srečujejo predstavnice nežnejšega spola, pogosto pa tudi pripadniki močnejšega spola. Pogosto se na specialista obrnemo šele, ko je bolezen že napredovala in so znaki krčnih žil že zelo očitni. Kot priljubljen zdravnik menim, da je najboljši način zdravljenja preventiva. In bolnikom priporočam ravno kremo "Variсobooster".

Bistveno omili vidne znake krčnih žil in lahko prepreči sam pojav obolenja. Poleg teh pomembnih lastnosti krema pomirja, osvežuje in odstranjuje neprijeten vonj. Krema "Variсobooster" vas bo hitro in z lahkoto osvobodila učinka "utrujenih" nog, ob koncu delavnega dne pa bodo noge lahke in polne moči.

Pri akciji
ostane
5
 • 1980 руб
 • 990 руб

Ime:

Telefon:

Global Partners LTD,
Privacy Policy